Mijn Inspirerende Reis

Ik ben Jacco van den Brink, een ex-politieman en verhoorspecialist die (Booschieter) altijd recht op zijn doel afgaat, zelfs als dat betekent confrontaties en crisissen trotseren. Mijn pad begon in het speciaal onderwijs, van waaruit ik mezelf door hard te werken omhoog sleurden naar waar ik wilde zijn, zonder excuses.

Mijn wereld is inmiddels ook doordrenkt van ervaringen in beleggen en ondernemen. Ik houd ervan grenzen te verleggen en nieuwe kansen te ontdekken, zelfs als anderen terughoudend zijn.

Sport is mijn brandstof maar ook neutralisator – Zowel marathonlopen tot bergbeklimmen op de MTB, en het teamgevoel in sporten geeft me energie.

Mijn passie omvat echter meer dan fysieke uitdagingen. Hoewel dit eerder nooit op mijn bucket list stond leef ik als bestuurslid nu ook de droom om een school te bouwen waar mijn kinderen in vrijheid en autonomie kunnen opgroeien, hun eigen potentieel kunnen verkennen en zichzelf kunnen zijn in het mooie Portugal. Het optimaliseren van teamprocessen en het empoweren van individuen zijn mijn drijfveren.

Mijn passie & doel

Reizen heeft mijn perspectief verruimd en me geleerd te integreren in diverse culturen. Van Italië tot Curaçao, Mexico en nu Portugal, elke stap heeft mijn begrip vergroot en mijn horizonten verbreed.

Investeringen in MKB-bedrijven drijven me ook. Ik wil anderen helpen groeien en bloeien, en het succes van mijn investeringen vormt een weerspiegeling van mijn vastberadenheid.

Mijn koers is duidelijk: mijn bedrijven, Angels & Dragons en Affiliate Marketing platforms, floreren nu onder mijn leiderschap. Maar mijn dromen zijn zeker niet enkel gebonden aan de zakenwereld. In de prachtige bergen van Portugal wil ik mijn droomhuis bouwen, een toevluchtsoord voor creativiteit. Een van mijn veelgebruikte uitspraken luid: ” Nieuwe uitzichten bieden nieuwe inzichten”. Ik wil een plaats creëren waar zowel ik als andere inspiratie en rust kunnen vinden.  

My Goals

Boven alles wil ik de vrijheid, waarde en levensvreugde van mijn omgeving vergroten. Door coaching en mentoring wil ik anderen inspireren om hun eigen pad van groei en voldoening te volgen.

We leven in een wereld waarin wanneer je naar vermogen, geldstromen en vrijheden kijkt steeds grotere en globalere spelers invloed op ons willen krijgen. Ik ben een strijder voor vrijheid maar ook iemand die beseft dat vrijheid altijd gepaard gaat met verantwoording. Als teamspeler hou ik ervan deze verantwoording samen op te pakken. 

Binnen mijn politiepraktijk stuurde ik teams aan om vuurwapengevaarlijke verdachten aan te houden. Als opgeleid coach binnen deze politiepraktijk weet ik als geen ander hoe jou als persoon in je kracht te zetten. Ook als dit onder druk en stress moet gebeuren.

Ik ben Jacco van den Brink, en mijn verhaal is een levend bewijs dat vastberadenheid en ambitie de sleutels zijn tot een leven vol betekenis en impact. De weg hierin wil ik ook graag samen met jou gaan bewandelen.

Winkelwagen